بحبك يايسوع

الله محبة
السلام لكم اخواتى واحبائى زوار منتدى بحبك يايسوع عزيزى الزائر/ة هذه الرسالة تعلم سياتدكم بأنك غير مسجل فى المنتدى وندعوك بالتسجيل فى المنتدى
________________________________________
اما فى حالة انك عضو فاقم بالدخول الى حسابك

________________________________________

سلام المسيح معاكم
اتمنى لكم السعادة الدائمة مع يسوع المسيح


بحبك يايسوع

منتدى دين مسيحيى ثقافى اجتماعى شعر دينى مسيحى
 
الرئيسيةالرئيسية  اهلا وسهلااهلا وسهلا  المنشوراتالمنشورات  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخول  

شاطر | 
 

 10اسرار للطخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
raafat
المدير العام
المدير العام
avatar

بيانات العضو/ة
ذكر
عدد المساهمات 476
السٌّمعَة 2
100 / 100100 / 100

sms العضو وانت بتصلى . إمسك سلاحك فى ايدك تقوى عزيمتك.ويتشد به عودك يوستينا ماسكة الصليب ، وهى بتصلى هرب الشيطانمنها يخاف ولا يعود
تاريخ الميلاد : 15/10/1995
العمر 23
كيف تعرفت علينا ؟ : من جوجل

مُساهمةموضوع: 10اسرار للطخ   الأربعاء أكتوبر 30, 2013 9:37 am


السر الاول
الارز ابو خلطةسر جماله 
بعد تحمير الارزوبعد ان يصبحلونه ذهبيا وقبل اضافة المرقةقومى بوضع ملعقة سكر كبيرفى الاناء وقومى بتحميره حتىتصبح مثل الكراميل ثم اضيفى المرقة حتى تغلى ثم اضيفى الارز حتى ينضج ثم اضيفى المكسرات واللحم
السر التانى
عند عمل الفراخ البانيهاضيفىمع البيضالمروب شويه لبن هيدوكى نفس نتيجه الذبادىانا بعمل كده وأنكتسبيها شويه بعد التتبيل من 10 دقايق لربع ساعه فىالثلاجه او بره دى بتدىنتيجه هايله عشان القشره متفصلش منك
السر الثالث
عند عمل الزبادى اضيفى نقطةواحدة من عصير الليمون لكل لتر لبنهتحصلى على نتيجة ممتازة طبعامع اضافة 2ملعقة خميرة الزبادىوضعيها فى اكواب فى اناءبه ماء دافئ وتركيها حتى تربط
السر الرابع
سر نجاح الارز البريانى بالدجاجهو استخدام ارز بسمتى من نوع جيد واستخدام بهارات صحيحةمثل القرفة والكمون وتشويحهم جيدا بالزيتواهم شئ استخدام جنزبيل اخضريكسبها طعم رائع ويسهل الهضم
السر الخامس
للحصول على تتبيلة كفتة رائعةاضيفى الكبيبة الصينى بعد طحنها الى عجينة الكفتةمع ملعقة قرفةوقليل من اللبن
السر السادس
عند عمل المكرونة البشاميلنقوم بخلط نصف مقدار الب شميل على المكرونةكلها والنصف الثانىنخلط به بيضتين ونضربهم بالملعقة جيداوبعد فرد نصف المكرونة فى الصنيةووضع العصاج عليها نقوم بوضع باقى المكرونةعلى البا شميلوتقليبها جيدا ثم وضعها على العصاج ونسوى الوجه مع وضع ملعقة سمن وتدخل الفرن وشوفى احلى لون مكرونة واحلى طعم ودعيلى
السر السابع
عند طهى البامية يجب اننضع معها لحم مفروم لينضج معهاوقبل انزالها من على النارنقوم بعصر الليمون ونتركها تغلىدقيقة ثم نطفئ النار
السر الثامن
عند طهى الطيور واللحوم وعند تشويحهااضيفى الكارى للتشويحيعطى نكهة مميزة ويزيل رائحة الزفارةوايضا يضاف لكل انواع الاسماكسواء فى تتبيلة القلى او صنية الدمعة
السر التاسع 
عند عمل البفتيك يجب نقعهفى عصير البصل لان ماء البصل يعمل على تفتييت الانسجةوتسويتها جيداونحصل على ماء البصل بعد بشره بالمبشرة نقوم بعصره باليدووضعه على البفتيك ولا تلقى الباقى بل ضعيه عليه ايضا مع التوابل والليمون والخل
السر العاشر
لاختبار نضج السمك المشوى فىالفرن او على الشواية قومىبادخال عود كبريت فى عين السمكةللداخل ونظرى هل هناك اثر لوجود دماءام لا فان عدم وجود دم دليلعلى نضج السمك سواء بورى او بلطىوخا صة السمك الكبير الحجم







ألمصدر / منتدى بحبك يايسوع انا بحبك من قلبى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
10اسرار للطخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بحبك يايسوع :: منتدى ابنى بيتك على ذوقك :: اسرار المطبخ-
انتقل الى: